Vrijdag 3 september: inloopochtend Hospice De Lelie

Op zaterdag 3 september start Hospicegroep De Lelie met haar maandelijkse inloopochtenden voor mensen die graag een keertje achter de schermen willen kijken of meer willen weten over vrijwilligerswerk in het hospice of over thuiswaken.

Bestuursleden gezocht!

10 september 2021 - Hospicegroep De Lelie is op zoek naar twee enthousiaste bestuursleden voor de functie van Secretaris en

Hospice organiseert maandelijkse inloopochtenden

Elke eerste zaterdag van de maand opent Hospicegroep De Lelie de deuren van het hospice aan de Leliesraat 36 in Winterswijk voor belangstellenden. Tussen 11.00 uur en 12.30 uur kan iedereen vrijblijvend binnenlopen.

Hospice weer open vanaf 20 juli

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een plan van aanpak om het hospice weer veilig op te kunnen starten. Onze vrijwilligers kunnen bijna niet wachten om weer aan de slag te gaan in het hospice..

Gezocht: (tijdelijke) vrijwilligers

Hospicegroep De Lelie is op korte termijn op zoek naar vrijwilligers. Het hospice is sinds 3 april gesloten vanwege Corona. Om het hospice weer op te kunnen starten zijn extra vrijwilligers nodig. In eerste instantie gaat het om tijdelijke vrijwilligers.

Hospice De Lelie sluit deuren vanwege Corona

Het bestuur van Hospicegroep De Lelie heeft besloten om het hospice in Winterswijk tot nader order te sluiten. Vanmorgen werd van de enige gast die nog in het hospice verbleef, bekend dat deze besmet is met het Corona virus.

Hospicegroep de Lelie zoekt nieuwe vrijwilligers

Hospicegroep De Lelie organiseert twee inloopavonden voor het werven van nieuwe vrijwilligers. Donderdag 30 januari is er een inloopavond in De Mattelier in Groenlo en op dinsdag 4 februari in De Zuiderkerk in Aalten.

Go to Top