21 februari 2021 – Hospicegroep De Lelie zoekt nieuwe vrijwilligers die Coronaproof kunnen en willen werken in het hospice.

Sinds de heropening van het hospice in juli vorig jaar, draait het hospice inmiddels weer met gemiddeld drie gasten. Omdat een aantal vrijwilligers nog steeds niet beschikbaar is, zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Bijvoorbeeld om dat zij zelf tot de risicogroep behoren of in hun naaste omgeving iemand hebben die tot de risicogroep behoort. Daarom hebben we extra handen nodig.

Ervaring in de zorg is mooi meegenomen, maar niet verplicht. Je moet wel affiniteit hebben met terminale zorg. Gesprekken vinden begin maart plaats. Eind maart worden een aantal cursusavonden georganiseerd, waarna de nieuwe vrijwilligers in april kunnen starten.

Mensen die interesse hebben om vrijwilliger te worden in het hospice, kunnen een mail sturen naar info@hospicegroepdelelie.nl ter attentie van de coördinatoren.